Wedstrijdroeien

WedstrijdroeienWedstrijdroeien binnen Isala

Het hele jaar door worden er in Nederland verschillende soorten wedstrijden geroeid. Er zijn wedstrijden voor skiffs, tweeën, C-vieren en gladde vieren. Isala vindt het belangrijk dat leden hieraan mee kunnen doen.

Wedstrijdroeien is leuk! Wil je technisch steeds beter en harder gaan roeien dan is het roeien van wedstrijden een echte uitdaging. Je hebt als skiffeur of als ploeg door het jaar heen een duidelijk doel en je kunt je meten met andere roeiers. Dat geeft ook inzicht in de progressie die je maakt in je roei-ontwikkeling. Daarnaast roei je op ander vaarwater en kom je bij verschillende verenigingen.

De wedstrijden waaraan Isala mee doet staan vermeld in de activiteitenkalender op de Website. Ook hangt er een KNRB wedstrijdkalender op het informatiebord in het botenhuis. Wedstrijdploegen worden tijdig via een nieuwsflits geïnformeerd over de eerstvolgende wedstrijd en kunnen zich via de activiteitenkalender inschrijven. Op de websites van de KNRB en bij de organiserende verenigingen is veel informatie te vinden.

Voor alle wedstrijden is het belangrijk om een KNRB wedstrijdcontract te hebben en dat er geroeid wordt in het Isala wedstrijdtenue.

Hieronder vind je de verdere informatie als je vanuit Isala aan een wedstrijd deel wilt nemen.

Dispensaties voor wedstrijdroeien 

Wedstrijdboten

Aanmelden voor een wedstrijd

Wedstrijdcontract

Wedstrijdtenue

Botenvervoer

Wedstrijdgelden

Correctiefactoren

Neem voor meer informatie contact op met de coördinator wedstrijdroeien bij Isala via mailadres: neieordjirtsdew.[antispam].@zrzv-isala.nl