Introductie

IntroductiecursusHeb je zin gekregen om te leren roeien? Isala geeft jaarlijks in het voorjaar een introductiecursus. Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog nooit (of lang geleden) geroeid hebben.

Je roeit in een C4, een bredere boot met vier roeiers en een ervaren stuurman/ instructeur (zie de foto). Je krijgt tijdens de introductiecursus te zien en te voelen wat roeien is en je leert de vereniging een beetje kennen. Pas na deze cursus besluit je of je lid wilt worden van Isala.

Er wordt slechts één Introductiecursus per jaar georganiseerd.

De volledige introductie bestaat uit acht wekelijkse lessen, elke week op dezelfde dag en tijd.

We gaan ervan uit dat de eerstvolgende cursus start in maart 2024.

Als je meer informatie wilt over de Introductiecursus, of als je je direct wilt opgeven, stuur dan een mailtje naar de Coördinator Introductie van de Roeiopleidingen Commissie. Je ontvangt dan tijdig een uitnodiging voor de startbijeenkomst in maart waarin je verdere informatie krijgt over de gang van zaken tijdens de Introductiecursus, de kosten, etc.

Let op: jeugdroeiers (< 18 jaar) komen in aanmerking voor een andere cursus en kunnen zich melden bij de Coördinator; Jeugdroeien van de Roeiopleidingen Commissie