Wedstrijden 2008

Diverse wedstrijden 2008

Spaarne Lenterace, Zwarte Waterregatta, IJsselregatta, Lingebokaal

Na de Head hebben we nog aan diverse andere wedstrijden meegedaan.
De Spaarne Lenterace en de Lingebokaal kenmerkten zich door slecht weer, veel wind en af en toe regen. In beide wedstrijden zijn we van de circa 20 deelnemers 8e en 9e geworden. Bij de Lingebokaal was het aan het eind van de dag echt bijzonder slecht weer. In het laatste middag veld zijn we van alle ploegen 5e geworden, moesten 2 achten en 2 vieren voor laten gaan. Bij de Zwartewaterregatta zijn we 3e geworden en de IJsselregatta hebben we gewonnen.

Samenvattend het weer zat af en toe echt tegen, bij de IJsselregatta was het schitterend weer. Toch geeft het bijzonder veel voldoening als je als ploeg een doel stelt en er echt voor gaat. Ook het wekelijkse ergometeren in de wintermaanden is bijzonder goed voor de conditie, het hele jaar hebben we daar voordeel van gehad.

Wat wij bijzonder op leuk vonden was dat er bij de Lingebokaal een afvaardiging was van 2 damesploegen. Dat maakt zo'n dag toch wel gezelliger.

De eerste wedstrijd waar we volgend jaar aan gaan meedoen is de Head, het veld waar we in gaan starten gaan we nog overleggen en zal ook afhangen van de deelname van andere ploegen.


Kees jan, Hans, Johan, Stephan en invaller Floris