Twentse Winterwedstrijden

Het waren met recht winterwedstrijden. Zondagochtend vertrokken we uit Zutphen met natte sneeuw. Met de wetenschap dat de botenwagen is voorzien van nieuwe banden durfden we de afreis naar Hengelo wel aan. Richting Lochem werd het alsmaar witter, maar eenmaal aangekomen bij Tubantia was de sneeuw overgegaan in natte regen. Hoe dan ook, koud was het en vooral de vingers werden niet ontzien.

Twentse WinterwedstrijdenMet drie herenploegen zijn we naar Hengelo gegaan om Isala te vertegenwoordigen.

In Heat 1 waren het Bastiaan, Ewolt, Hans (ter Steeg) en René met als stuwende factor

Peggy die het moesten opnemen (afleggen) tegen Johan, Hakke, Evert en Dirk met als stuur Jerke.


Ondanks de barre omstandigheden stuurde Jerke zijn mannen naar een snellere tijd. Helaas stak de eindtijd voor de beide ploegen wat schril af tegen de rest van het veld. De voldoening was er niet minder om.

Anders ging het in Heat 2. Hier kwamen Hidde en Sebastiaan het strijdtoneel op in de dubbeltwee. Zij zetten met hun ongelooflijke eindtijd van 15:53 Isala op de kaart tijdens

de Twentse Winterwedstrijden.

Absoluut gezien waren ze heer en meester in hun klassement. Helaas speelde de correctiefactor hen parten. Door hun jonge leeftijd vielen ze buiten een podiumplaats. Al met al kijken we terug op een geslaagde Twentse Winterwedstrijd.

René Kooij

 

Klik hier voor meer foto's

klik hier voor foto's via Joylab Photography; deze zijn hier ook na te bestellen.