... helaas is ons 100-jarige botenhuis niet meer van deze tijd.

U vraagt zich natuurlijk meteen af: wat heeft dit te betekenen? Een korte introductie is dan ook noodzakelijk: Isala is dé roei- en watersportvereniging van Zutphen, die in 2017 105 jaar bestaat. Stokoud maar springlevend met maar liefst 170 enthousiaste sportieve leden!

De IJssel: een van de mooiste rivieren van Nederland waaraan Hanzestad Zutphen is gevestigd.

De Noorderhaven: een nieuwe wijk van Zutphen met hoge ambities die perspectief biedt op vele vlakken.

De verbinding: Zutphen realiseert een boulevard die u van de oude binnenstad naar de Noorderhaven brengt, waar Isala op een prachtige zichtlocatie aan de IJssel haar botenhuis heeft liggen. Wij hebben de ambitie om een schitterend nieuw botenhuis te laten bouwen wat nog meer ruimte gaat bieden aan nieuwe leden en nieuwe mogelijkheden biedt voor "samenwerken“ met u als ondernemer.

Wat kunnen wij u bieden:

Vergroten van uw naamsbekendheid:

 • Plaatsen van uw logo op onze vernieuwde website met een link naar uw website.
 • Promotie van uw bedrijf via Facebook.
 • Vergroten van de traffic naar uw bedrijf: Door middel van specials in de plaatselijke media waarbij u als vriend van Isala aan het woord komt om uw link met Isala te verwoorden en daarmee „free publicity“ te generen.

Acties

 • Samen een week-, maand- of seizoensactie opzetten om nieuwe klanten voor u en nieuwe leden voor ons te werven.
 • Bied een klant een roeiclinic van Isala aan bij een besteding boven een x bedrag.
 • Laat uw medewerkers gezamenlijk een dag of dagdeel samenwerken tijdens de roeiclinic en bevorder c.q. verbeter of bestendig een goede onderlinge sfeer.
 • Roei mee op onze ervaring en enthousiasme en ervaar wat het is om vriend en/of sponsor van Isala te zijn.

Vriend van Isala - Blik

 • Voor € 50,00 per jaar krijgt u al een logo op de website met doorlink en wordt u van alle nieuws op de hoogte gehouden.
 • Wij zorgen voor een vriendenpakket met kassasticker (sportieve ondernemer)
 • U bent van harte welkom om een (gratis) kopje koffie te komen drinken met iets lekkers als warm welkom en als kennismaking.
 • Op onze netwerkborrel bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om ook eens met andere vrienden van Isala kennis te maken en gedachten en ideeën uit te wisselen.

Ik heb interesse om vriend van Isala te worden - blik

Vriend van Isala - Zilver of Goud (hoofdsponsor)

Naast de mogelijk om vriend van Isala (blik) te worden, bestaat er de mogelijkheid om sponsor in de categorie zilver of goud (hoofdsponsor) te worden.

Indien u meer wilt dan blik, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en vergoedingen met elkaar te bespreken in een persoonlijk onderhoud met onze sponsorcommissie.

Ik heb interesse om vriend van Isala te worden - Zilver of goud