Schoonmaakrooster

Ieder Isala-lid komt aan de beurt om twee weken lang het botenhuis schoon te houden. Steeds zijn er twee mensen samen verantwoordelijk voor de schoonmaak. 

Hier vind je het schoonmaakrooster voor het komende jaar. 

Het is een hele klus om het rooster gevuld te krijgen. De kantinecommissie heeft het zorgvuldig gedaan. Mocht er toch een verkeerde inschatting zijn gemaakt, of ben je al erg actief op een ander vlak binnen de vereniging laat het dan weten (en ook aan degene die met jou staat genoteerd op het rooster), dan zoeken we daar een oplossing voor.
Komt de periode je niet uit, probeer dan onderling te ruilen en schrijf dit op het rooster in de kantine (of stuur even een mailtje).

Wat is de bedoeling: 

De schoonmaakweken lopen van maandag tot maandag. In die periode ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de keuken, de kantine, de kleedkamers, de hal en het sanitair. Alle schoonmaakbenodigdheden zijn aanwezig. Het lijkt een overbodige opmerking, maar toch: twee weken verantwoordelijk zijn, betekent in de praktijk dat je in die twee weken ook twee keer schoonmaakt. Afhankelijk van hoe het botenhuis eruit ziet kun je sommige zaken meer of minder onder handen nemen. We hebben gemerkt dat zeker de keuken en het sanitair elke week moeten worden gedaan.

Taken

Schoonhouden kantine, keuken, kleedkamers, sanitair en hal: 

 1. Stofzuigen, dweilen
 2. Tafels en bar afnemen
 3. Sanitair schoonmaken
 4. Keuken, incidenteel keukenkastjes, koelkast
 5. Ramen wassen, incidenteel
 6. Deurknoppen schoonmaken en deuren afnemen, incidenteel
 7. Roeihesjes wassen
 8. Boten handdoeken wassen
 9. Keuken, sanitairdoeken wassen
 10. laptop (toetsenbord) reinigen
 11. Vuilnis wegbrengen


 
De schoonmaaklijst met bijbehorende taken hangt ook op het prikbord in het botenhuis.
Alle op- en aanmerkingen kunnen per e-mail naar Marian Cornelissen.

Vast veel dank voor de inspanning!