Overijsselse roeivierdaagse 2011

Overijsselse roeivierdaagse 2011 

 

Ploeg Peggy Mei 2001 

 

Na het succes van 2010 deden we (Hans Marielle, Peggy, Liesbeth, Maatje Frank en Marcel) dit jaar weer mee met de IRVO tocht/roeivierdaagse van Davenrtia, een tocht van 4 dagen over 200 km, van Deventer, naar Zwolle, Dalfsen, Gramsbergen, Hardenberg, Almelo, Goor, Eefde en Deventer met de overnachtingen in Ommen.

 

Op de accommodatie was niets aan te merken: boxsprings en tweepersoons kamers. Wat een luxe. Het slapen was dus OK geregeld. Maar ook de verzorging van de catering door de vrijwilligers van Daventria was weer perfect voor elkaar en bij iedere stop stonden de mensen van Daventria klaar om ons in en uit de boot te helpen. Dat is op die ene plons van Peggy na, ook steeds goed gelukt.

 

De tocht was weer afwisselend. Niet alleen het landschap. Maar ook het weer. De temperatuur was constant aangenaam, maar we hadden naast zon, regen en felle buien, miezerregentjes, windstilte en zo’n harde storm op de IJssel dat het hele veld uit elkaar werd “geslagen” en dat terwijl we juist zo mooi voorop lagen. Want ook dit jaar maakten we van het laatste stuk op de IJssel weer een wedstrijdje. Maar vóór we in Deventer waren hadden we iedereen weer ingehaald. Een mooie prestatie.

 

We waren dan ook erg tevreden. Onze techniek is er stukken op vooruit gegaan met Frank en Maatje, ieder twee dagen op slag! En natuurlijk vanwege de tweewekelijkse coaching door Hans Ordelman. Het wordt tijd om weer eens met een wedstrijdje mee te doen om te laten zien wat we kunnen…..

 

Liesbeth

 

Roevierdaagse 2011 1  Roevierdaagse 2011 2 

Roevierdaagse 2011 3