Inlichtingen lidmaatschap

  • Informatie over de contributie en dergelijke  vind je hier.
  • Als volwassen beginner krijgje  een introductiecursus, Daarna kan je beslissen lid te worden.
  •  Na de introduciecursus volgt een opleidingstraject waarin je eerst leert roeien en sturen op de Marshaven en daarna op de IJssel en het Twentekanaal. Je kan ook leren varen in een eenmansboot, zowel een brede "coastal" als een smalle skiff of leren boordroeien.
  • Isala kent, zoals de meeste roeiverenigingen een stelsel van diploma's en bijbehorende bevoegdheden. Na het behalen van de  nodige bevoegdheden zijn er volop mogelijkheden:  recreatief roeien op de IJssel , sportief roeien, toerroeien, marathonroeien. en wedstrijdroeien.
  • Zij-instromers, dwz mensen die al eerder geroeid hebben, krijgen een aangepast opleidingstraject, afhankelijk van hun roei- en stuurvaardigheden. Voor varen op de IJssel is altijd een opleiding nodig!
  • Voor junioren (onder 18) is er een aparte jeugdopleiding.

Meer informatie ontvangen

Als je meer informatie over het lidmaatschap van ZRZV Isala wilt ontvangen, vul dan hieronder je naam, e-mailadres, telefoonnummer en leeftijd in.

In het tekstvak kun je eventueel een toelichting zetten, of aangeven wanneer je het beste bereikbaar bent.

 

Bedankt voor je belangstelling. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Ik ontvang graag meer informatie over het lidmaatschap van Isala.

Privacy verklaring: ZRZV Isala gebruikt de ingevulde persoonsgegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden. Deze persoonsgegevens worden niet door Isala geregistreerd en nooit aan derden ter beschikking gesteld.

Beveiligingscode Beveiligingscode