IJsselregatta 2014

Afgelopen zondag startte rond 13:00 de IJsselregatta 2014. De jaarlijks terugkerende roeiontmoetingmet wedstrijdkarakter, waaraan acht Isala-ploegen meededen, werd met het trekken van blik door de ploeg genaamd ‘Zeg maar Els’ voor Isala succesvol afgesloten.

 

Zoals elk jaar zat de stemming er goed in en kon de dag daardoor al niet meer stuk. Het weer hielp ook mee, dus alle ingrediënten voor een perfecte dag waren aanwezig. De start was aanvankelijk iets vertraagd, maar al snel voeren alle boten op de IJssel. Er werd flink geroeid onder het toeziend oog van de reddingsbrigade. De stuur van elke boot zorgde natuurlijk voor een veilige en snelle overtocht naar Daventria. Daar aangekomen werden alle rode hoofden onthaald op een warm applaus. Iedereen zorgde ervoor dat zijn eigen ploeg de boot snel uit het water haalde en op de botenwagen laadde. Zo was er direct weer plek voor de volgende boot die aankwam.

 

De ploeg van Wendy Drevers, Inge Eppink, Vera de Ruiter, Lingkan Runia en Carla Maquelin, beter bekend als ‘Zeg maar Els’, trok blik in de categorie D-4X+, in een geroeide tijd van 1:05:23! Gefeliciteerd! Eenmaal terug op het botenhuis in Zutphen werd de dag afgesloten met een heerlijke maaltijd van de Chinees op het vlot.

 

Dank aan alle vrijwilligers die meehielpen aan een soepel verloop van de dag!

 

Hidde Seckel

 

IJsselregatta 2014 

 

Bekijk hier meer foto's.Printvriendelijk afdrukken