Clubkampionschappen Scholenslag

Clubkampioenschap - Scholenslag 

 

Hevige competitie rondom het vlot! 

 

Op zondag 17 juni stond Isala in het teken van wedstrijden en meer. Het waren heerlijke spannende en ontspannende uren met elkaar op en rondom het vlot.

 

Clubkampioenschappen 2013 1We begonnen met de Scholenslag. Na een roeitraining van vier lessen was het zover: 16 middelbare scholieren, twee boten van het Isendoorn en twee boten van het Stedelijk, gingen met elkaar de strijd aan op het water. Aangemoedigd door hun ouders én leden van Isala legden zij het parcours van 500 m af, stevige tegenwind en een enkele 'snoek' trotserend. Maar wat kunnen ze al veel na die vier lessen! Het winnende team van het Stedelijk dook, zoals echte roeiers het doen, na hun overwinning het water in alvorens de taart in ontvangst te nemen. Een geslaagd evenement!

Aansluitend werden de onderlinge wedstrijden geroeid. In een C4 of skiff konden we onze krachten meten. Sommige heats verliepen echt spannend, nog versterkt door al het medeleven en de aanmoedigingen vanaf de wal; want daar kan je de beste stuurlui vinden! De winnaars zijn:

 

  • Marielle Mastenbroek, dames C4,Clubkampioenschappen 2013 2
  • Harjo Vogelzang en Ben Bouwman, samen heren C4
  • Dennis Vermeij, heren skiff
  • Swanet Riphagen, dames skiff
  • Peggy van Til als de meest opzwepende en tot grootste prestaties aanzettende stuur !

Tot slot was het nagenieten met een barbecue en een visrookoventje als afsluiting van een leuke dag.