Aanmelden voor de Isala Introductiecursus

Door het invullen en inzenden van onderstaand formulier schrijf je je in voor de Isala Introductiecursus 2020. 

 

Naam, adres en contactgegevens

Roeimomenten

Bij de indeling van de introductieploegen houden we zo veel als mogelijk rekening met de momenten waarop jij kunt roeien. De introductielessen worden gedurende acht weken op een vaste dag en tijd gegeven. Houd rekening met ongeveer 2 uur per les. Wil je hieronder aangeven op welke momenten je kunt roeien? Graag al je mogelijkheden aanvinken, zodat we flexibiliteit hebben bij de indeling van de ploegen.

Incassogegevens


Machtiging voor eenmalige incasso

Door inzending van dit aanmeldformulier verleen ik hierbij machtiging aan ZRZV Isala (Tichelerstraat 11a, 7202 BC Zutphen. Incassant ID: NL54ZZZ401023550000), om eenmalig een bedrag van € 100,- af te schrijven van mijn bankrekening wegens deelname aan de Isala Introductiecursus. 

 Nog twee laatste vragen (niet verplicht)


Fijn dat je je aanmeldt voor de Isala Introductiecursus. Je bent van harte welkom!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht over de indeling van de ploegen en de dag en tijd waarop jouw Introductiecursus start. 

Voor eventuele vragen kan je altijd contact opnemen met Raymond Veldhuis. Telefoon: 06 - 14346251 of Email: eitcudortni.[antispam].@zrzv-isala.nl

Veel plezier tijdens de Introductielessen.

  

Privacy verklaring: ZRZV Isala gebruikt de ingevulde persoonsgegevens uitsluitend om je in te schrijven voor de Introductiecursus en je van de noodzakelijke informatie te voorzien. Na afloop van de Introductiecursus worden deze gegevens verwijderd en ze worden nooit aan derden ter beschikking gesteld.

  

Beveiligings code Beveiligings code