Clubbijeenkomst op 23 september

Geplaatst op 09-09-2018  -  Categorie: Algemeen

Het bestuur organiseert een gezellige clubbijeenkomst. Dit vindt plaats op zondag 23 september vanaf 17 uur.

Het is een bijzonder roei-jaar! Na een strenge winter met veel hoog water nu een extreem warme zomer met geen water… Alles gaat dit jaar dan ook anders. Zo worden voor de eerste maal in ons 106-jarig bestaan allerlei activiteiten afgelast. Daarom hebben we de clubkampioenschappen omgetoverd tot een middagje ontmoeten.

losing-sights-of-shore-2-300

Programma:

Vanaf 17.00 uur: bijpraten onder het genot van een hapje en drankje.

Om 18.00 uur: Vertoning van de indrukwekkende documentaire Losing Sight of Shore over vier ondernemende en stoere vrouwen die hun bijzondere roei-ervaring met ons willen delen:

Losing Sight of Shore volgt de buitengewone reis van vier dappere vrouwen, bekend als de Coxless Crew. Deze dames roeiden over de Stille Oceaan van Amerika naar Australië om twee goede doelen te steunen. Terwijl ze tijdens hun negen maanden op zee 13000 km voeren, werden ze geconfronteerd met extreme mentale en lichamelijke uitdagingen die ze moesten overwinnen. Dit is een verhaal van volharding, vriendschap en de kracht van de menselijke geest.

In de pauze, rond 19 uur, worden heerlijke pizza’s bezorgd zodat we geïnspireerd en met volle maag rond 20 uur met een heerlijk kopje “Maatje-koffie” weer afscheid van elkaar kunnen nemen. Uiteraard met de wens elkaar weer snel in de boot te mogen ontmoeten!

 

Aanmelden:

Meld je snel, maar uiterlijk 20 september aan via de activiteitenkalender. Zo weten we op hoeveel leden we moeten rekenen voor de catering. Voor de pizza's vragen we een eigen bijdrage van 5 euro.