Vrijwilliger van het jaar

Geplaatst op 02-05-2015  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De grote inzet van vrijwilligers voor Isala wordt erg gewaardeerd! Het bestuur heeft besloten om deze waardering te uiten door jaarlijks een vrijwilliger van het jaar te kiezen.

 

Vorig jaar werd Frank Posthuma als eerste benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Deze titel heeft hij verdiend met zijn persoonlijke inzet, nieuwe initiatieven en coaching van de geoefende roeiers. Je ziet Frank nog steeds vaak aan het werk als coach.

 

vrijwilliger_250Op 2 mei 2015 is een samenwerkend duo benoemd tot vrijwillger van het jaar. Loes en Saskia zetten zich voor Isala in als redactie voor de nieuwsbrief en website. Zij zorgen ervoor dat de website up to date blijft en alle leden regelmatig een nieuwsbrief vol met leuke en informatieve artikelen ontvangen. 

 

Loes en Saskia, van harte gefeliciteerd!

 

Onze vereniging draait op leden die vrijwillig tijd en energie steken in bestuurs- en commissiewerk. Als ieder lid naar vermogen een steentje bijdraagt, draait de vereniging soepel. Heb je nog geen taak, meld je dan bij het bestuur en overleg wat je kan betekenen voor Isala.