Vlotten weer afgekoppeld - Vaarverbod!

Geplaatst op 13-09-2018  -  Categorie: Algemeen

Helaas is het water in de haven weer gezakt tot onder de kritieke waarde van 225 cm. Dat betekent dat de vlotten opnieuw moeten worden losgekoppeld en het vaarverbod weer van kracht is.


Zodra de waterstand het toelaat zullen de vlotten weer worden aangekoppeld. Je kunt het verloop van het waterpeil in de IJssel zelf volgen op de website. Onder de knop 'Meer informatie' linksonder op de homepage vind je een grafiek die de huidige en verwachte waterhoogte aangeeft. 

Uiteraard staat de botenwagen met de Zeemeeuw, IJsvogel en Pekingeend nog bij de Ank in Doetinchem. De komende dagen is dat opnieuw onze uitwijkmogelijkheid om toch te kunnen roeien.


Afschrijven en gebruiken van Isala-boten bij de Ank
Afschrijven gaat via ons eigen afschrijfsysteem zodat ploegen/roeiers niet voor niets naar Doetinchem gaan. Omdat het water daar niet heel schoon is zijn er emmers en sponzen in de botenwagen gezet.
Als je bij De Ank wilt roeien met onze boten stuur dan een verzoek naar het tijdelijke mailadres deank@zrzv-isala.nl. Je ontvangt dan een mail met de toegangscode van het hek en instructies over het roeien bij De Ank. Houd er rekening mee dat we geen gebruik kunnen maken van de kantine, tenzij deze open is voor leden van De Ank. Ook kunnen we geen gebruik maken van materialen en boten van De Ank.