Video-instructie bij Isala groot succes!

Geplaatst op 04-09-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op 30 en 31 augustus werden er voor de derde keer dit jaar video-opnamen gemaakt en werd daarbij instructie gegeven vanut de Kapsijs. Er hadden zich vier ploegen aangemeld, een 2-, een C2x, en deze keer hadden zich tien skiffeurs ingeschreven. Zelfs roeiers die pas dit jaar hadden leren skiffen hadden de moed gehad zich op te geven. Op zaterdag viel het programma halverwege de ochtend door de regen in duigen, maar Frank Posthuma heeft dat goed gemaakt door op woensdagavond nog eens te filmen en instructie te geven. Marja Wielaard en Connie Swenne hebben in de Kapsijs, samen met Frank en Hans Diehl als coach, instructie gegeven. Stijn Ruegebrink stuurde de Kapsijs zeer deskundig.  

 

De opkomst bij de bespreking van de beelden was hoog! Bovendien was het heel gezellig. Frank presenteerde de filmpjes als vanouds en Hans Diehl gaf uitleg bij de beelden. Bij elke roeier werd uitvoerig stil gestaan en Hans gaf ons tips ter verbetering van de roeitechniek. Frank en Hans hartelijk bedankt voor alle tijd die jullie in dit traject steken en de kennis die jullie met ons willen delen.  

 

In het najaar zal video-instructie worden georganiseerd voor de roeiers en instructeurs van de haven en kanaalgestuurde ploegen.