Rabobankactie Hart voor de Achterhoek - jouw stem is geld waard!

Geplaatst op 20-03-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Rabobankactie Hart voor de Achterhoek: € 400.000,- voor verenigingen en stichtingen

Via Hart voor de Achterhoek stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. De leden van de bank mogen stemmen op verenigingen en stichtingen. 

Isala doet mee aan de Rabobankactie Hart voor de Achterhoek.

Isala wil de bijdrage van de Rabobank gebruiken voor de aanschaf van een jeugdskiff. Onze buurtsportcoach (project gemeente Zutphen) benadert op dit moment scholen om jongeren meer aan het sporten te krijgen. Een jeugdskiff is dus een gewenste aanvulling op het botenbestand van Isala.

Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig!

Ben je klant bij de Rabobank? Dan moet je het volgende doen:

1110220 1 banner geanimeerd 300x2501. Wordt VOOR 31 maart lid van de Rabobank. Een klant van de Rabobank is nog niet per definitie lid. Iedere klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek die 18 jaar of ouder is, kan lid worden van de bank. Alle klanten die op 31 maart 2017 lid zijn van de bank mogen meestemmen. Hier vind je meer informatie over het lidmaatschap de mogelijkheid om je aan te melden als lid:

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-oost-achterhoek/lidmaatschap/

Tip: Heb je een en/of rekening? Meld dan beide partners aan als lid. Als je allebei lid bent, mag je allebei stemmen.

2. Breng je stem uit tussen 9 en 26 mei. Leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen van 9 tot en met 26 mei een stem uitbrengen op Isala.
Ja kunt stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die hij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij een warm hart toedraagt. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. Begin mei ontvangen alle leden van de bank een flyer met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule. 

Vraag jouw familie, vrienden en kennissen om lid te worden en te stemmen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen tussen 9 en 26 mei hun stem op onze club uitbrengen. Dus kom in actie en vraag hen lid te worden van de Rabobank en op ons te stemmen!

Kom in actie en steun onze club!