Isala sluit voorlopig de deuren

Geplaatst op 16-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Gisteren, zondag 15 maart, heeft het kabinet aanvullende maatregelen getroffen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden, sport- en fitnessclubs.

Wat betekent dit voor Isala:

Vanuit zorg voor onze leden en vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen wij deze maatregel over en sluiten de deuren. Dit betekent dat er vanaf nu, tot en met in ieder geval 6 april, niet geroeid kan worden. Ook kan er vanzelfsprekend niet worden getraind op de ergometers en is de kantine gesloten voor alle sociale activiteiten.

Informatie over de geplande activiteiten:

Alle activiteiten die gepland zijn tot aan de periode van heden tot en met 6 april vervallen.

We zullen door middel van nieuwsflitsen communiceren over de situatie bij Isala en de activiteiten. Houd ook met regelmaat de website in de gaten voor actuele nieuwsberichten. 

Impact voor de nieuwbouw:

Op dit moment beraadt de bouwcommissie zich over de ontstane situiatie en de gevolgen voor onze nieuwbouw. Zodra hier meer over bekend is zal dit via nieuwsberichten op de website of door middel van een nieuwsflits worden gedeeld.


Voor alle vragen kan je contact opnemen met ondergetekende via rettizroov.[antispam].@zrzv-isala.nl

Wij hopen op ieders begrip voor het genomen besluit en vooral dat we elkaar over enkele weken weer in gezonde omstandigheden kunnen treffen.


Met vriendelijke groet,
namens het Isala bestuur,

Colette Schelfhorst - voorzitter