Highlights ALV 11 november

Geplaatst op 21-11-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op 11 november vond de najaars-ALV van 2016. Er waren 20 aanwezigen. Hier een kort overzicht van de besproken onderwerpen. Het complete verslag wordt door de secretaris uitgewerkt.

 

Terugblik op afgelopen roeiseizoen:

ROC: De ROC heeft 80 vaarbewijzen mogen toekennen.

Toercommissie: De Toercommissie vijftien succesvolle activiteiten georganiseerd.

Wedstrijden: Isala deed aan 13 wedstrijden mee. Ook de jeugd heeft wedstrijden geroeid.

 

Bestuurswisseling:

Stefan Zwaferink treedt terug als wedstrijdcommissaris. Hij heeft zich drie jaar op die positie ingezet. Namens de vereniging wordt hij hartelijk bedankt voor zijn inzet. Colette Schelfhorst wordt benoemd tot nieuwe wedstrijdcommissaris.

 

Zutphen Actief:

Stefan Zwaferink is namens Isala benoemd tot buurtsportcoach, bij Zutphen Actief, een inititatief van de gemeente om mensen meer te laten bewegen. Met ondersteuning van de KNRB zal hij activiteiten op poten zetten en de roeisport proberen te promoten in Zutphen.

 

Sponsorcommissie:

Hans Cornelissen en Jac van Beek presenteren een sponsormodel voor bedrijven: Goud, Zilver en Blik. Er is een flyer met vriendenovereenkomst ontwikkeld.

 

Botenhuis:

Marcel Bisseling licht de plannen voor het nieuwe botenhuis toe; de achtergronden van de plannen en de scenario’s die er momenteel op tafel liggen. In februari/maart, als de gemeente haar plannen voor de Marshaven klaar heeft, zal er een vergadering komen om te bepalen hoe Isala verder gaat.

 

Financiën:

De ALV stemt in met een contributieverhoging.