Hans Cornelissen is (voorlopig) secretaris van Isala

Geplaatst op 30-11-2017  -  Categorie: Algemeen

Tijdens de laatste ALV deed voorzitter Kees Jan de Louw een klemmend beroep op de aanwezige leden om zich beschikbaar te stellen voor de functie van secretaris binnen het Isala bestuur. Deze oproep was gelukkig niet tevergeefs. Hans Cornelissen heeft inmiddels aangegeven deze vacature in te willen vullen. In ieder geval op tijdelijke basis tot de eerstvolgende ALV.  Als deze rol hem goed bevalt stelt Hans zich tijdens de voorjaars ALV 2018 formeel kandidaat. Het is uiteindelijk aan de leden om zijn benoeming te bekrachtigen.

Hans Cornelissen is voor velen binnen Isala een bekend gezicht en daarmee een gemakkelijk aanspreekpunt binnen het bestuur. En dit is precies de rol die Hans ambieert: een toegankelijke contactpersoon zijn tussen de leden en het bestuur. Dus wil je iets meedelen, vragen of anderszins onder de aandacht van het bestuur brengen, dan is vanaf nu Hans het eerste aanspreekpunt. Dat kan persoonlijk, of via mailadres: siraterces.[antispam].@zrzv-isala.nl

Het bestuur is blij met de invulling van de onstane vacature, want een vereniging kan niet zonder secretaris. Hans zal deze functie zeker uitstekend en met veel enthousiasme invullen. We wensen hem veel succes!