Geslaagde informatiebijeenkomst over het nieuwe botenhuis

Geplaatst op 23-10-2019  -  Categorie: Botenhuis

De informatiebijeenkomst over het nieuwe botenhuis op 18 oktober had een prima opkomst, met zo’n 50 deelnemers in totaal. Herman Bessels, die al zoveel werk had verricht, kwam voor deze presentatie met twee grote taarten aan. Een prachtige presentatie werd getoond en die is nu ook hier te bekijken:

Dit is nog niet de definitieve uitwerking. Zeker de indeling en inrichting zijn nog in ontwikkeling.

Herman heeft de film toegelicht. Een groot compliment ook voor Marcel Bisseling en voor Kees Jan de Louw. De laatste omdat hij een grote doorzetter is als het gaat om overleg voeren met de verschillende ambtenaren van de gemeente.

Na de filmpresentatie was er gelegenheid  om met de mensen van de bouwcommissie in gesprek te gaan in de kantine.  

In de  herenkleedkamer stonden ondertussen Bas en Anja met flappen klaar om de ideeën van de aanwezigen te noteren. Er kwamen 45 ideeën en suggesties naar voren, uiteenlopend van wensen die nog met de eerste bouwfase te maken hebben tot ideeën die meer toekomstmuziek lijken te zijn. En uiteraard zijn er ook een paar tegenstrijdige wensen.

De lijst met ideeënkan nog aangevuld worden. Alle leden kunnen hun wensen blijven sturen aan de klankbordgroep: peorgdrobknalk.[antispam].@zrzv-isala.nl

De Klankbordgroep