Exclusieve kortingsactie voor leden roeiverenigingen: WK roeien 2014

Geplaatst op 13-02-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

 

Het WK Roeien op de Bosbaan vormt een hoogtepunt in het Nederlandse sportjaar 2014. Het WK staat garant voor absolute topsport en wordt toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Celebrate Rowing is het motto!  

 

WK_banner 

 

 

Van 24 tot en met 31 augustus vindt het WK Roeien 2014 plaats in Amsterdam. Voor het eerst sinds 1977 wordt het WK in Nederland georganiseerd. Een unieke kans om de Nederlandse toproeiers aan te moedigen en een roeifeest mee te vieren dat nog lang zal worden herinnerd.

Het is al weer bijna veertig jaar geleden dat Nederland gastheer was van een wereldkampioenschap. Net als destijds is ook nu weer de Bosbaan het decor voor de titelstrijd, waaraan 1000 toproeiers uit meer dan zestig landen meedoen. Maar het WK anno 2014 zal zo veel meer zijn dan het wereldkampioenschap in 1977.

Het WK wordt een prachtig evenement met topsport, entertainment, ultieme fanbeleving en vooral met heel veel gezelligheid!

 

Roeifeest 

De roeigemeenschap zet de deuren wagenwijd open voor een breed publiek. Het WK wordt een roeifeest voor heel sportminnend Nederland. Tijdens het WK zie je roeien op het allerhoogste niveau, maar er gebeurt elke dag nog veel meer rond het toernooi. Langs de Bosbaan is van alles te doen en te beleven voor jong en oud, voor roeiers en niet-roeiers.

 

De Bosbaan wordt omgetoverd tot een festivalterrein met vier verschillende publieksareas. Direct na binnenkomst lopen bezoekers door de Market Street met leuke standjes en marktkraampjes. In de Lounge Area kun je relaxen in zitjes aan het water. Lekker eten en drinken doe je in de Picknick Area. Hier bevinden zich tal van smaakvolle eettentjes en gezellige barretjes en schuif je aan bij een van de picknicktafels. 

Het bruisende middelpunt van de festiviteiten is de AEGON Fanzone waar fans het WK van dichtbij kunnen meebeleven. Op het feestplein staan grote beeldschermen opgesteld en kun je onder het genot  van een drankje en hapje de wedstrijden uitstekend volgen. Op het podium vinden optredens plaats en worden de winnaars gehuldigd. Elke dag zijn hier na de wedstrijden dj’s en kun je borrelen tot ’s avonds laat. De AEGON Fanzone is tijdens het WK the place to be!

 

Het WK is kortom veel meer dan kijken naar toproeien alleen. Beleef de feestelijke en sportieve sfeer langs de Bosbaan. Plan een gezellig dag met vrienden of met de hele familie en kom genieten van mooie sport, muziek en lekker eten. Ook kinderen hebben een onvergetelijke dag, met coole activiteiten voor de sportievelingen en leuke attracties voor de allerkleinsten.

 

Korting voor verenigingen 

Leden en oud-leden van roeiverenigingen en hun vrienden en familie krijgen als eerste de mogelijkheid de beste tickets te kopen met een aantrekkelijke korting. De korting geldt voor alle soorten tickets en loopt tot 1 mei. Let wel,  er is maar een beperkt aantal tickets voor de finaledagen beschikbaar dus wees er snel bij! 

Bij aankoop van tickets steun je bovendien automatisch jouw roeivereniging. Van alle tickets die via de ticketshop worden verkocht, gaat 5% van de totale omzet terug naar de vereniging. Dus attendeer vrienden en familie op de actie. Voor roeiverenigingen is het WK nog voor het goed en wel begonnen is al een succes!

 

Klik hier om je tickets te bestellen via de ticketshop van Isala.

Veel meer informatie vind je hier.

 

Voor vragen: Pieter Arkesteijn (WK Ambassadeur ZRZV Isala)

 

Volg het WK Roeien 2014: 

www.amsterdamrowing.com  

www.facebook.com/worldrowing2014  

www.twitter.com/wkroeien2014 

www.instagram.com/celebraterowing