Blik voor Isala op de Spaarne Lenterace

Geplaatst op 29-05-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Sebastiaan_blik2

Zondag 29 mei reed de botenwagen met maar liefst 6 wedstrijdboten naar Heemstede. Een grote groep Isala wedstrijdroeiers naam daar deel aan de Spaarne Lenterace. 

 

Niet alleen het wedstrijdroeien was spannend maar ook de weersvoorspelling met lokaal flinke buien met onweer, zware regenval, hagel en windstoten. Voor de wedstrijd bleeft dit noodweer bespaard en dus kon er geroeid worden volgens de planning. Wel een beetje wind en een enkele druppel regen maar prima weer om te roeien in Heemstede.

 

De wedstrijd was een sportieve strijd over 4,5 kilometer met veel deelnemers. Toch was de sfeer op de kant ontspannen. Een flinke bocht en een brug waren een spannend onderdeel van de wedstrijd en bij de finish werd flink aangemoedigd door toeschouwers.

 

Isala is trots op de prestatie van Sebastiaan van den Worm. In de categorie HVA1x  roeide hij met 19 minuten en 54 seconden de snelste tijd. Zelf had hij geen tijd om het blik in ontvangst te nemen. Hij zat al weer in de boot om een tweede keer deel te nemen aan deze wedstrijd. De tweede keer met zijn ploeg in een boord vier.

 

Sebastiaan gefeliciteerd met dit blik!

 

Bekijk de uitslagen hier: http://www.lenterace.nl/uitslagen 

Bekijk hier meer foto's.