Bedrijfsroeien

Geplaatst op 31-01-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Isala start in 2014 met een nieuwe activiteit: de bedrijfsroeicompetitie voor medewerkers van Zutphense bedrijven en instellingen. Het wordt een jaarlijks terugkerend evenement in de maanden maart en april. Ook leden van Isala die bij bedrijven in de omgeving werken kunnen meedoen: als coach van een ploeg van collega's! Het is een perfecte manier om echt als een team aan de slag te gaan. Hoe beter het roei-team op elkaar is afgestemd, hoe sneller de boot ... 

 

Trainingen en wedstrijd  

In maart en april trainen de bedrijfsteams vier keer ca.1,5 uur op het water, tussen 17.00-19.00 uur op dindsdag of donderdag. Kijk voor de geplande data in de kalender.

Op zondagmiddag 13 april is de afsluitende competitie, waarin de teams het tegen elkaar opnemen. De middag wordt feestelijk afgesloten met een prijsuitreiking onder het genot van een drankje.  

 

Samenstelling team 

De teams bestaan uit vijf mensen van het deelnemende bedrijf. Deze deelnemers hebben nog niet eerder geroeid. Als dat mogelijk is, levert elk bedrijf ook een ervaren stuurman/-vrouw cq. coach: een collega die al lid is van Isala en die de ploeg wil coachen. Wanneer dit laatste niet lukt dan zorgt Isala voor een ervaren coach.  

Het is ook mogelijk om een combinatieploeg van twee bedrijven samen te stellen. Dus ook enkele deelnemers uit een bedrijf kunnen zich opgeven. Wij zullen proberen een volledige ploeg te formeren. 

 

Inschrijven 

In totaal kunnen in 2014 maar vier teams deelnemen aan de Zutphense bedrijfsroeicompetitie! Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij! 

 

Kosten 

De kosten voor deelname zijn 395 euro per ploeg.  

 

Informatie 

Neem voor meer informatie contact op met Hans Cornelissen, tel. 06-51633058 of mail naar neieorsfjirdeb.[antispam].@zrzv-isala.nl.