Alternatief roeiplan: Isala boten tijdelijk bij De Ank

Geplaatst op 20-08-2018  -  Categorie: Algemeen

botenwagenbijdeankDe waterhoogte verwachtingen van de Rijn in Duitsland geven vooralsnog geen hoop dat het water in de IJssel snel zal stijgen en wij weer op ons eigen water kunnen roeien. Daarom is contact opgenomen met roeivereniging De Ank in Doetinchem en we mogen onze botenwagen daar tijdelijk neerzetten met een beperkt aantal boten. Dat betekent dat de Zeemeeuw, IJsvogel en Pekingeend tijdelijk in Doetinchem bij de Ank op de botenwagen liggen. Meer boten kan niet omdat de botenwagen zo komt te staan dat er maar een kant geladen kan worden. We beseffen natuurlijk dat we daarmee veel roeiers tekort doen, maar de mogelijkheden om onze boten bij De Ank te gebruiken zijn beperkt. Mochten er in de praktijk mogelijkheden zijn om tijdelijk extra Isala boten bij De Ank neer te leggen dan zullen we dat uiteraard bekend maken.
Vanaf zondag 19 augustus kunnen Isala leden in deze boten bij De Ank roeien.

Afschrijven en gebruiken van Isala boten bij de Ank
Afschrijven gaat gewoon via ons eigen afschrijfsysteem zodat ploegen/roeiers niet voor niets naar Doetinchem gaan. Omdat het water daar niet heel schoon is zijn er emmers en sponzen in de botenwagen gezet.
Als je bij De Ank wilt roeien met onze boten stuur dan een verzoek naar het tijdelijke mailadres knaed.[antispam].@zrzv-isala.nl. Je ontvangt dan een mail met de toegangscode van het hek en instructies over het roeien bij De Ank. Houd er rekening mee dat we geen gebruik kunnen maken van de kantine, tenzij deze open is voor leden van De Ank. Ook kunnen we geen gebruik maken van materialen en boten van De Ank.


Als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond de laagwater situatie of het roeien bij De Ank laten we je dat door middel van een nieuwsbericht op de website of een nieuwsflits weten.