Vrijwilligers gezocht voor Isala op IJsselfestival – 29 juni

Geplaatst op 27-05-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op zondag 29 juni zal het IJsselfestival voor de tweede keer worden gehouden. Tijdens dit festival staat de IJssel met haar historie centraal en Isala mag daar natuurlijk niet ontbreken.  Daarom zoeken we enthousiaste Isala-leden die de vereniging daar willen presenteren. De IJsselkade zal bol staan van de activiteiten, met oude en nieuwe schepen, piraten en vikingen. Ook vinden op die dag “Zutphen Loungt” en “Goed Geboerd” plaats in de binnenstad.   

 

Isala staat met de botenwagen, één boot en twee ergometers op een mooie plek aan de kade in de buurt van het IJsselpaviljoen. Vorig jaar was het ergometeren erg in trek; dit jaar zullen we weer een wedstrijd organiseren. Daarnaast leggen we aan belangstellenden de roeitechniek uit, zijn er roeiboeken en -tijdschriften ter inzage en maken we natuurlijk reclame voor Isala. Tussen 12.00 en 18.00 uur vaart een aantal van onze boten langs de IJsselkade.   

 

We hebben dus enthousiaste mensen nodig die een paar uur of de hele middag bij de kraam en botenwagen willen staan. En natuurlijk ploegen of skiffeurs die ’s middags langs de IJselkade willen roeien (plan je training bijvoorbeeld op dit moment).  Als je zelf nog een idee hebt hoe we Isala onder de aandacht kunnen brengen, laat het weten! 

Geef je op per e-mail bij Brigitta Nieuwenhuis (siuhnewuein.kokmaf.[antispam].@upcmail.nl), of schrijf je naam op de vrijwilligerslijst die in het botenhuis hangt. 

 

Zie voor het programma van het IJsselfestival: www.ijsselfestivalzutphen.nl. 

Het festival begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur; daarna kun je ook nog heerlijk eten en drinken aan de kade.