Vlotten weer aangekoppeld

Geplaatst op 10-09-2018  -  Categorie: Algemeen

De waterhoogte in de IJssel is weer iets gestegen. De vlotten zijn weer aangekoppeld en er kan op dit moment weer geroeid worden bij Isala. De waterstand wordt goed in de gaten gehouden. Mocht de waterstand weer gaan zakken kan het opnieuw nodig zijn om de vlotten los te koppelen om schade te voorkomen.

De botenwagen met de Zeemeeuw, IJsvogel en Pekingeend staat nog bij de Ank in Doetinchem. In overleg met de Ank wordt deze binnenkort opgehaad. Waarschijnlijk wordt dat 23 september.


Afschrijven en gebruiken van Isala-boten bij de Ank
Afschrijven gaat via ons eigen afschrijfsysteem zodat ploegen/roeiers niet voor niets naar Doetinchem gaan. Omdat het water daar niet heel schoon is zijn er emmers en sponzen in de botenwagen gezet.
Als je bij De Ank wilt roeien met onze boten stuur dan een verzoek naar het tijdelijke mailadres knaed.[antispam].@zrzv-isala.nl. Je ontvangt dan een mail met de toegangscode van het hek en instructies over het roeien bij De Ank. Houd er rekening mee dat we geen gebruik kunnen maken van de kantine, tenzij deze open is voor leden van De Ank. Ook kunnen we geen gebruik maken van materialen en boten van De Ank.