Rabobank-leden: steun Isala

Geplaatst op 04-10-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: redactie

Raboclubsupport heeft geld te verdelen om clubs en verenigingen te ondersteunen. 

Via Raboclubsupport stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek geld ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. De leden van de bank mogen stemmen op verenigingen en stichtingen om dit geld te verdelen.

Isala doet mee aan deze Raboclubsupport en wil de bijdrage van de Rabobank gebruiken voor een systeem met waterdichte portofoons en headsets zodat onze coaches vanaf de wal de roeiers beter kunnen coachen.

Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig!

Ben je klant bij de Rabobank? Dan vragen we je het volgende te doen:

  1. Word lid van de Rabobank. Een klant van de Rabobank is nog niet per definitie lid. Iedere klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek die 18 jaar of ouder is, kan lid worden van de bank. Alle klanten die lid zijn van de bank mogen meestemmen. Hier vind je meer informatie over het lidmaatschap.
  2. Breng je stem uit. Leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen tussen 4 en 24 oktober 2021 een stem uitbrengen op Isala.

Tip: Heb je een en/of rekening? Meld dan beide partners aan als lid. Als je allebei lid bent, mag je allebei stemmen.

Stemmen kan via de Rabo App. of via Rabobank Clubsupport. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag uiterlijk 24 oktober. 

Vraag jouw familie, vrienden en kennissen om lid te worden en te stemmen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen tussen 4 en 24 oktober hun stem op onze club uitbrengen. Dus kom in actie en vraag hen lid te worden van de Rabobank en op ons te stemmen!

Kom in actie en steun onze club!

Sponsorcommissie Isala