Denk mee over het IJssellandschap

Geplaatst op 14-06-2017  -  Categorie: Algemeen

ansichtkaart-zutphen-brummen-300-pxDeze zomer is de IJsselbiënnale. Een kunstmanifestatie langs de IJssel waarin kunstenaars hun visie geven op klimaatverandering. 

In het kader van de IJsselbiënnale organiseert ingenieursbureau Tauw bewonersgesprekken over de IJssel. Wat maakt de IJssel voor jou als roeier en bewoner van het IJssellandschap speciaal? Welke rol speelt deze rivier in je dagelijks leven? En welke veranderingen in het landschap zijn de komende decennia te voorzien, als we denken aan de waterveiligheid en de veranderingen in het klimaat? Kortom, hoe ziet de ansichtkaart van de toekomst eruit?

Er is altijd veel dynamiek rondom de IJssel geweest, ook al zijn we ons daar niet altijd van bewust. Ook in de toekomst komen er aanpassingen om een prettig, waardevol, gezond en aantrekkelijk landschap te houden. Tauw nodigt ons uit om ons verhaal te komen vertellen over onze relatie met de rivier en het landschap. Van jong tot oud!

Meld je aan voor het bewonersgesprek Zutphen – Bronkhorst op 27 juni van 9.30 tot 12.00u via ellen.wilms@tauw.nl of 06-29366759. Er is plek voor circa 25 personen.

Zie ook www.ijsselbiennale.nl.