Blik voor Heren Vier bij Zwolse Vechtregatta

Geplaatst op 21-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: redactie

Zondag 19 juni trokken Wim ter Beek, Joris Loefs, Douwe Schuringa en Bastiaan Wallis met stuur Marie-José Heestermans blik in hun veld, HMBC 4*.  Van harte gefeliciteerd! Tijd: 19:55.3 minuten.

Wim ter Beek over deze dag: "Het was weer een zinderend avontuur. Vroeg in de ochtend ging Wim Rutten het water op. Zijn tegenstanders waren hem net te snel af. Maar hij kwam voldaan uit de boot. Tijd: 14:32.7

Tussen de middag mocht onze Isala wedstrijdvier het Vechtwater proeven. Voor Marie-José als stuur de eerste echte grote wedstrijd. De spanning was van haar gezicht te lezen. De start van de race begon rommelig met vuil water en tegenwind. We werden meteen opgejaagd door de boot van Nico Rienks. Door knap stuurwerk wisten we ze lang voor te blijven. Tijdens dit gevecht werden tussendoor ook even twee andere boten ingehaald. We hebben ons veld gewonnen! Het was een close finish met de boot van Daventria."

's Middags waren de Franke Froue in de Stormvogel aan de beurt. Carla van Dijk, Geneviève Rietveld, Marica Hofstede de Groot en Saskia Bruil met stuur Petra Wallage kwamen na 23:28.7 minuten over de finish.

Kijk hier voor alle uitslagen. En hier voor enkele foto's van onze roeiers. Foto's van de Damesrace: Christiaan ter Veen; Daventria
Uitgebreid beeldmateriaal via de Zwolse Roeivereniging